• Kuljetus T Laaksonen Oy

    Kuljetuspalvelua jo vuodesta 1997

  • Kuljetus T Laaksonen Oy

    Kuljetuspalvelua jo vuodesta 1997

Kuljetuspalvelut

Pääkaupunkiseudun ja muun Suomen kattavat palvelut suoritetaan omalla laajalla kalustolla. Valikoitujen yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme järjestämään täydellisen kuljetuspalvelun valtakunnallisesti, että maailmanlaajuisesti.

Varastointipalvelut

Yrityksellämme on jatkuvasti tarjolla lämmintä ja vartioitua varastotilaa. Voimme tarjota laajamittaiset varastointipalvelut joko miehityksellä tai ilman. Ota yhteyttä, niin muokkaamme juuri teille sopivan varastointipalvelun.

Kuljetuskalusto

Monipuolisesta kalustostamme löytyy pakettiautot, kevytkuorma-autot, kuorma-autot, puoliperävaunut, täysperävaunut/kontinvedot

Kuljetus T Laaksonen Oy

Kuljetus T Laaksonen oy on perustettu 1997.
Toiminta on laajentunut pikkuhiljaa yhdestä pakettiautosta noin 35 yksikköön. Hoidamme kuljetukset henkilö-, paketti- ja kuorma-autoilla, sekä puoliperä- ja täysperäkuljetukset toimitamme ympäri Suomea. Kylmä/viileä ja lämminkuljetukset ovat myös osa kuljetusketjuamme.
Tavarantoimitus asiakkaan toivomuksien mukaan kustannustehokkaasti.

Palvelumme kattaa tänä päivänä myös konttikuljetukset. Kalusto on uusikantaista ja pyrimme aina luotettavuuteen kuljetuksissa, yhteistyössä tytäryhtiödemme kanssa.
Tällä kapasiteetilla saamme asiakkaalle selkeän paketin kuljetus- ja varastointipalveluista.

Uusi terminaalimme toimii lentokentän välittömässä läheisyydessä.