Apteekkikuljetukset

Pikakuljetukset ja apteekkikuljetukset

Kuljetus T Laaksonen Express tarjoaa asiakkaille nopeaa ja luotettavaa kuljetuspalvelua pikatoimituksiin pääkaupunkiseudulla. Lähetys voi olla dokumentti, pieni paketti tai joku muu pikatoimitus, kun nopeus ratkaisee, niin olemme käytössäsi.

Kuljetuspalvelut ovat olennainen osa apteekkien välistä kuljetusinfrastruktuuria. Ne mahdollistavat nopean ja tehokkaan lääkkeiden siirron asiakkaalle, apteekkien välillä tai suoraan apteekkiin muusta terveydenhuollon tai lääketeollisuuden yksiköstä. Me Kuljetusliike T. Laaksosella tarjoamme kumppaneillemme niin ajallisesti tehokkaita kuin vaatimukset läpäiseviä lämpösäädeltyjä kuljetuksia. Varmistamme myös, että lähettäjä saa vastaanottokuittauksen, kun toimitus on perillä.

Express kuljetukset pk-seutu

Pääkaupunkiseudun Express-kuljetusten osalta palvelemme kiintein hinnoin arkipäivisin klo 7-17 välillä. Tilaus on valinnasta riippuen perillä tunnissa tai neljässä tunnissa noutoajankohdasta. 

  • Perille tunnissa: 60 € alv 0%
  • Perille 4 tunnissa: 30 € alv 0%  

Muina päivinä ja kellonaikoina hinnat sovittavissa erikseen.

Express kuljetukset muu Suomi

Tarjoamme saman huippulaatuisen palvelun myös muualla Suomessa.

Toimitusaika ja hinnasto ja hinta riippuvat matkasta. Mikäli tarvitsette pikakuljetuksia pääkaupunkiseudun ulkopuolella, myyntipalvelumme on apunasi sopivimman ratkaisun löytämiseksi.

Pikakuljetusten hinta pk-seudun ulkopuolella on 1,10 €/km + polttoainelisä.

Lämpösäädellyt kuljetukset

Lääkekuljetusten lämpösäätely on vitaalia lääkkeiden säilyvyyden kannalta. Oikeat lämpötilat varmistavat lääkkeiden tehon sekä käyttökelpoisuuden säilyvyyden. 

Koulutettu ja sertifioitu henkilöstömme, sekä tehtävään soveltuva kalustomme varmistaa laadukkaat vaatimusten mukaiset kuljetukset.

Scroll to Top