Blogi

28.1.2017

Ehti mennä näköjään kolme vuotta tähänkin päivitykseen.Ja taas pahoittelen asiaa,auttaako se mitään.No ei tavallaan yhtään mitään,tai henkisesti voi alkaa ottaa otsasta:)

Ollu ihan hyviäkin juttuja,ja sitten kun istuu kirjoittaa..niin ei muista mitään.Yksikkö joka yrittää järjestää asioita,mikä on hartioitten välissä. On avallaa yli buukattu,tunnetaa myös sanalla tyhjiö...

Mutta on meillä ollu ihan kivaakin,meillä jonkun verran otetaa koulusta työharjoitteluun.Eli miksi niitä nyt sanotaan...työhön sopeutumis vai olkoon työharjoittelu. Kun ne vuoden on istunu  koulussa  opettelemassa. Niin onkohan ne vain virkannu lapasia..

Me ollaa kyllä päädytty siihen,että on ne virkannu lapasia. Meilla oli ennen Joulua kolme kaverusta etelämpää kun tuo Tallinna.

Ne oli ihan hyviä...ne laittoi aina tekstarin kun olivat kipeenä..ja se tuli aina maanantai aamuna tekstarilla....(Hei en pääse tänään tulemaan töihin tänään olen kipeä minulta lähti ääni sen takia viestin soittaisin mielummin tulen huomenna töihin jos tilanne paranee????)

Parasta oli se,kun yksi oli ollu viikon tai peräti kaksi...en muista tarkkaan. Sillä oli sitten Isoisä ja Isä ja itekin kipeä...

No tuosta saa päätellä,miksi emme ota enää työharjoitteluun..kun sitä teki kolme ukkoa.Niin annettii sitten yhdelle vielä mahdollisuus tulla Joulu kiireapulaiseksi..no tulihan kaveri Maanantaiksi töihin.Laitetettii terminaali työhön...ihan kun oli kiirusta.Mutta miten tässäkin sitten asiassa kävi.....vois sanoo tähänkin...Ollupa aika hiljasta,se Joulukin meni jo..

Joskus kun miettii selityksiä tarkkaan,tai rupee pohtimaan että mihinkä selitykseen upposi taas vastapuolelta.Niin pitää hetki vetää henkeä..tässä muistan kun meille tuli uusi auto. Merkkiä en viitsi sanoa...kun voi tulla sanomista.

Asia vähän vielä kesken meinaan...niin kun kävin hakemassa auton. Se ravisti aika paljon tietyssä nopudessa,ja annoimme palautetta.No sitä tutkittii vaähän aikaa,ja sitten sieltä soitettii yhtenä päivänä.

Ja annettii vastaus että jos sinne laitetaa semmoinen iskunvaimentaja hyttiin,niin se ei kuljettajalle enää tunnu ollenkaan selässä.....TÄ..jos ajaa autoa ja tulee Ratinkautta renkaiden ravistus... paraneeko ylimääräisellä hytin jousituksella.No ei parane,voidaa todeta.Ollaa nyt ooteltu vastausta,mitä meinaavat tehdä asialle...ollu sieltäkin aika hiljasta.

Paskaako tässä enempää selittää...näillä mennää ja sillä siisti:)

Lupaan taas päivittää tätä...mutta saas nähdä kuinka käy..palautetta voi antaa Ahvenanmaan postilokerolla.

6.5.2016

Pitkästä aikaa löysin aikaa ja sekä salasanat Blogin käyttöön..ollu mukamas kiirettä.No periaatteessa kyllä,välillä omasta takaa.Ja sitten muitten takia...mikä ihan hyvä..:)

Ja tuli hieman sanomista,kun ei ole ollu päivitetty.Mikä on ihan oikein,olen kyllä yrittäny:)

Tietystikin kun kaiken näköistä viheltäjää mökissä.....kyllä välillä tuntuu et varmaan helponmallakin työllä saisi jeninsä tehtyä.

Kun välillä tuntuu et hakkaa päätä seinään,eikä silti siihen tule reikää.Muuta kun joutuu vetää Buranaa naamaan.

Terminaalissa meillä puhutaa pelkkää Klingonien kieltä,koska muuten me ja terminaalin miehet ei päästä samalle aalto pituudelle.

Tosi mukavaa oli kun sai huutaa monta kuukautta,miksi asiat ja työt tehtii päin helv....nyt menee enää vain osa.Kun meillä on yhteinen koodikieli:)

Ja tietysti meillä on tuiki ihanat etelänmiehet remmissä mukana....mikä taas tekee omat haasteensa.Ymmärryksen ja kaiken selityksen kera..tänään oli hyvä kun puhelin tilttasi.

Kun yritin saada herraa kiinni...ja vastasi..meni poikki.Tuli terminaalille..kysyin..vastaus..ei voi ladata samaa aikaa kun puhuu puhelimeen..ja navigaattori päällä?

Otin happee..otin happee...ja kysýin et oikeestiko..no otin lisää happee...ja toivotin viikonloppua..

Kaveri kuitenkin asunu toistakymmentä vuotta suomessa.....ja niinkö tiedätte..kaikki Ok...

Tekee kyllä hyvin duuninsa..mutta jos lennossa antaa keikan.Saa tekstaristakin tehtyä romaanin 160 merkillä...vai minkä pituisia niitä saa naputella tänä päivänä:)

Mutta mä lähen nyt lepää...pitäkää mielessä..Rakkaudesta Rahtiin ja pitää muistaa positiivisuus...vaikka välillä hakkaa halko otsaan:)

Oikein hyvää kevättä..kaikille teille:)

31.12.2015

Sattuu ja tapahtuu meillä enemmän ja vähemmän välillä..no tähän poppooseen mahtuu kaikenlaista.

Tuli tässä pari viikkoa sitten meiliä herras henkilöltä,että meidän autosta.Tai jos oikaistaa hieman,niin peräkärrystä lensi kuulemma jäätä tuulilasiin.

Kyllä varmaankin lentää,kaikenlaista tuulilaseihin.No kaveri otti yhteyttä ja ilmmoitti suoraan että korvataako vai laittaako sosiaaliseen mediaan.

Ihan hyvä aloitus..maksetaako vaiko uhkaillaako.No se riitti ainakin mulle..ilmoitin herralle että pysäyttää auton ja keskustelee kuljettajan kanssa.

Ei kuulemme voinu,kun oli ulkomaalainen peräkärry ja mitä kieltä olisi jutellu(käsikieltä) kuljettajan kanssa.

Ja sitten kysyin että mikä oli auto kyseessä.Merkki tai rekisteri numero..oli kyllä sen ehtiny ottaa vierellä ajaessa..ÖÖÖÖÖ....joo..tuokaa mulle se tuttu Luger:)

Ei ehdi pysäyttää  ja ei kerinny  kuulemma...mutta jaksoi marmattaa sähköpostilla kuitenkin.Ilmoitin että ajaa meille näyttää auton tuulilasia.

Vastaukseksi sain herralta kohteliaasti,että tiedän kuljetusalasta kuin sika tuulimyllyistä..en tienny miten asia liittyy meidän autoon tai hänen tuulilasiin....

Heräsi epäillys...onkohan herralta jääny Eu tukiaiset liian pieniksi.Ja toiseksi heräsi epäilys,että kaveri taisi olla entinen  maaviljelijä.Kun kuitenkin käytti hienoa sanastoa Stadissa.

Pyysin ystävällisesti näyttämään auton tuulilasia...sen puoleen kuin tehdä asiasta tuulimyllyjä:) Vai miten se hienosti nyt menikään:)

Mutta nyt kamat kassiin ja himaan sassiin.Runosuoni lähti liikkeelle..

Kaikille oiken HYVÄÄ Uutta Vuotta !

Ps:Hyvää duunii jätkät ja likat..:)

Sivut