Ajojärjestelyt
+358 20 734 3889

Tääkö tänään

Lupasinhan mä kirjoittaa useammin..mutta ihan muisti tökki.Tai niin paljon tapahtumia digi boxsissa.Tavallaa se mikä hartioitten välissä..

Aina kun oli lähteny menee koneeen ääreltä ja tuikannu menee 20km päähän.Ja mistäköhän noi kilsat tuli..varmaan Googlesta.Niin muistu mieleen Bloki..et taas unohdin kirjoittaa.

Luvataa parempaa ja tässä tulos..mihinkään ei ole luottamista.Positiivista tässä se,et välil kuitenkin täytetää.Eli se siitä positiivisesta:)

Meillä oli viime viikolla pieniä tapahtumia...nyt meillä käy Teukka.Vähän muutellaa välillä pöydän paikkoja..niin vitsillä heitetää et Teuvo Loman käyny sisustamassa:)

Terminaalissahan meillä on Etelän kaupungista kavereita..ja meillähän on kaksi wc terminaalissa.Me laitettii toinen vessa omalla lukolla lukkoon.

Kun rupesi kyllästyttää se ihana Laventelin tuoksu:)jos tiedätte mitä tarkoitan.Välillä oli paperit loppua ja tuntui et joutui menee vessaan sukellus puvussa:)

Kun vettä lainehti pitkin lattiaa...ja jopa hieman seinillä.

Kun meidän mielestä kaverit on ymmärtäny väärin vessan ja suihkun:)Tai sitten meillä ei ole tarpeeksi ymmärrystä tälläiselle hienolle visiolle..

No mutta olihan aiheena Vessa tai Lava..pitää muistaa Rakkaudesta Rahtiin vuosi.

Ettei se vaan unohdu,ja ennen kaikkea hyvä mieli siihen mitä tekee.

Kaikissa asioissa on hyvät puolensa..:)

Hyvää työviikkoa kaikille.