Ajojärjestelyt
+358 20 734 3889

Totta se se

Ei meinaa oikein pysyä kalenterin  matkassa.Kun aika viipottaa menee hurjaa vauhtia.

Tai niinkuin pää pysyy kyllä,mutta runko laahaa perässä:)

Ja jää aina, tää Blogi vähän varjoon..Pahoittelen asiaa..niin kuin aina:)

Totta se oikeeesti on..jos kaverin nimi on Itämaanihme ja sukunimi kotimaan ihme..samaa pakettii.

Kumpikaan luonnos ei onnistu..kommunikaatio on ihan  sama.Kun tekisi Sokevalla harjoja.Sekin olisi helpompaa:)

Kävin pikaiseen Ivalossa.Ikäväkseni täytyy sanoa etten nähny Poron poroa koko matkalla.Pytyykö siitä vailttamaan mihinkään instanssiin Suomessa.Kun kaikkeen melkein voi tehdä reklamaation ja hakea henkistä tukea..:) Mä ainakin tarviin.

Tietysti (miehenä) otin Hotelli huoneen.No aamulla sitten kömmin hyvissä ajoin aamu palalle.

Ja siinä sitten rupesin lautaselle laittaa aamupalaa.Niin pompsahti kokki keittiöstä ja kohteliaasti heitti Englantia että  Goodmornig...johon ystävälliseti vastasin ett Huomenta,Huomenta,

Siinä tokaisi sitten että Finish..kokki meinaa.Ja sanoi Joulun alla tulevan noin 7 tuhatta Englantilaista kylään Lappiin..siinä sitten ajattelin mitä sattui myös Raisiossa jokunen aikaa sitten.

Kun yhden kerran menin rekalla Raision Ikeaan, viemää tavaraa.No olihan se hieno mennä iso Vihree kärry täynnä tekstiä Puolaksi...:)..auto oli kyllä meidän logoilla ja Suomen kilvissä.

Pääsin siihen pihaan aamutuimaan..niin siinää sitten kaveri rupesi huutaa pää punaisena Englanniksi taas,..et älä mene et hän purkaa ensiksi.Se siinä mesosi ja huusi.

Sitten tuli Varaston Herra ja sanoi et aja Ramppa 2..no puhumatta tähän asti kellekään mitään.Toimin kuten käskyä tuli,niin ja  se eka kaveri jäi touhuu sinne pihalle omia leikkejään rekalla:)

Ja laituriin,sisään ja sieltähän se taas tuli..Goodmorning..et vastaus taas Huomenta,Huomenta..aikojen saatossa olen pähkäilly..Et tulisiko olemukselle ja naamataululle(eli omalle)

ehkä pitäisi tehdä jotain..ja rankalla kädellä.. :)

Tuli taas juttua..laitetaa lisää taas päivitystä tulemaan..ja kiitos kyselyistä...:)