Ajojärjestelyt
+358 20 734 3889

Usko tai Älä

Nyt kuitenkin taas kirjoitetaa..vähän harvakseen tätä näyttää tulevan.Aina pitäis kirjoittaa ja muistaakin jotain,ja sit katkee lanka kuin seinään.Ja ihan pihalla,et mistä piti kirjoittaa.

Mutta se kai sitten on,ihan normaalia.Vai onko,siinä muutamaksi viikoksi yks ongelma lisää:)

Joulun aika ollu aika hetkistä,ja välillä mennää kuin päättömät tipit:) ja sitten taas mennää normi setillä...ota tästä tämänpäivän rytmistä selvää.

Muutamia osumia pojilla,toinen ilmoitti osui semmoiseen pieneen keltaiseen kiveen..tunnetaa kai sanalla (possu) lähipiireissä:)

Ei kuulemma menny kun vilkku ja vähän puskurinpäätä,korjaamo varas kuitenkin 3 päivää korjaus aikaa.Eli meni vähän ovee ja etukulmaa,puskurii ja kaikkee muuta pientä..

Mitään isompaa siinä mielessähän autossa ei ole vikaa..mutta voi suunnilleen kuvata autoa sen näköiseksi kun perunan kylventä aika alkaa.

Olihan meillä Juoma jakelussa pieni pakettiauto,aattelin ett ostetaa pieni paku.Niin mahtuu stadissa ahtaisiin paikkoihin..Vuosi eteenpäin,niin kuljettaja oli varmaan yrittäny kyseistä autoa tavara Hissiin...kun kysyin kaverilta pläkkäri/maalaamo , jos sitä oikoo ennen vaihtoa.Niin vastaus tuli aika selkeesti..ei kannata.Kun ainut suora kohta oli Konepelti...JOOOO...TUOKAA JO SE...

Niin...onhan niitä osumia jokunen tullu,ja kaveri lupasi aloittaa ihan kunnolla vuoden vaihteessa ajamisen.Ettei tulisi osumia niin paljon..joo ihan ok.."tuokaa mulle samointien Luger"..eli joku pienempi ase ammuksilla.....:)

No toinen heepo rikkoi samassa tahdissa kanssa....ja se lupasi alkaa Petrata,ettei tulisi niin paljon vahinkoja...juu..oottakaa hetki..missä vit... se ase olikaan:)

Ilmoitin kyllä ystävällisesti,jos saisin lainata hänen omaa autoaan.Ja viikon räppäisin ja kolhisin pitkin kyliä.Ja kaikessa rauhassa palauttaisin ja  romu kuntoon ajettuna.....sanosin...hei,onhan sulla vakuutus....:)

Tässä soimattii aluksi etelän miehiä alkuvuodesta,ja kotimainen hakkaa mennen tullen kohta etelän miehet.

Mutta löpinät sikseen ja Toivotan KAIKILLE oikein Hyvää Joulua ja Rauhallista Uutta Vuotta..:)

Ps..sama Ruottiksi....eli kato Googlesta....hi..