Scheduled deliveries
+358 20 734 3889

Aikaa menny..

Pitkästä aikaa löysin aikaa ja sekä salasanat Blogin käyttöön..ollu mukamas kiirettä.No periaatteessa kyllä,välillä omasta takaa.Ja sitten muitten takia...mikä ihan hyvä..:)

Ja tuli hieman sanomista,kun ei ole ollu päivitetty.Mikä on ihan oikein,olen kyllä yrittäny:)

Tietystikin kun kaiken näköistä viheltäjää mökissä.....kyllä välillä tuntuu et varmaan helponmallakin työllä saisi jeninsä tehtyä.

Kun välillä tuntuu et hakkaa päätä seinään,eikä silti siihen tule reikää.Muuta kun joutuu vetää Buranaa naamaan.

Terminaalissa meillä puhutaa pelkkää Klingonien kieltä,koska muuten me ja terminaalin miehet ei päästä samalle aalto pituudelle.

Tosi mukavaa oli kun sai huutaa monta kuukautta,miksi asiat ja työt tehtii päin helv....nyt menee enää vain osa.Kun meillä on yhteinen koodikieli:)

Ja tietysti meillä on tuiki ihanat etelänmiehet remmissä mukana....mikä taas tekee omat haasteensa.Ymmärryksen ja kaiken selityksen kera..tänään oli hyvä kun puhelin tilttasi.

Kun yritin saada herraa kiinni...ja vastasi..meni poikki.Tuli terminaalille..kysyin..vastaus..ei voi ladata samaa aikaa kun puhuu puhelimeen..ja navigaattori päällä?

Otin happee..otin happee...ja kysýin et oikeestiko..no otin lisää happee...ja toivotin viikonloppua..

Kaveri kuitenkin asunu toistakymmentä vuotta suomessa.....ja niinkö tiedätte..kaikki Ok...

Tekee kyllä hyvin duuninsa..mutta jos lennossa antaa keikan.Saa tekstaristakin tehtyä romaanin 160 merkillä...vai minkä pituisia niitä saa naputella tänä päivänä:)

Mutta mä lähen nyt lepää...pitäkää mielessä..Rakkaudesta Rahtiin ja pitää muistaa positiivisuus...vaikka välillä hakkaa halko otsaan:)

Oikein hyvää kevättä..kaikille teille:)