Scheduled deliveries
+358 20 734 3889

Maanviljelijä Stadista

Sattuu ja tapahtuu meillä enemmän ja vähemmän välillä..no tähän poppooseen mahtuu kaikenlaista.

Tuli tässä pari viikkoa sitten meiliä herras henkilöltä,että meidän autosta.Tai jos oikaistaa hieman,niin peräkärrystä lensi kuulemma jäätä tuulilasiin.

Kyllä varmaankin lentää,kaikenlaista tuulilaseihin.No kaveri otti yhteyttä ja ilmmoitti suoraan että korvataako vai laittaako sosiaaliseen mediaan.

Ihan hyvä aloitus..maksetaako vaiko uhkaillaako.No se riitti ainakin mulle..ilmoitin herralle että pysäyttää auton ja keskustelee kuljettajan kanssa.

Ei kuulemme voinu,kun oli ulkomaalainen peräkärry ja mitä kieltä olisi jutellu(käsikieltä) kuljettajan kanssa.

Ja sitten kysyin että mikä oli auto kyseessä.Merkki tai rekisteri numero..oli kyllä sen ehtiny ottaa vierellä ajaessa..ÖÖÖÖÖ....joo..tuokaa mulle se tuttu Luger:)

Ei ehdi pysäyttää  ja ei kerinny  kuulemma...mutta jaksoi marmattaa sähköpostilla kuitenkin.Ilmoitin että ajaa meille näyttää auton tuulilasia.

Vastaukseksi sain herralta kohteliaasti,että tiedän kuljetusalasta kuin sika tuulimyllyistä..en tienny miten asia liittyy meidän autoon tai hänen tuulilasiin....

Heräsi epäillys...onkohan herralta jääny Eu tukiaiset liian pieniksi.Ja toiseksi heräsi epäilys,että kaveri taisi olla entinen  maaviljelijä.Kun kuitenkin käytti hienoa sanastoa Stadissa.

Pyysin ystävällisesti näyttämään auton tuulilasia...sen puoleen kuin tehdä asiasta tuulimyllyjä:) Vai miten se hienosti nyt menikään:)

Mutta nyt kamat kassiin ja himaan sassiin.Runosuoni lähti liikkeelle..

Kaikille oiken HYVÄÄ Uutta Vuotta !

Ps:Hyvää duunii jätkät ja likat..:)