Scheduled deliveries
+358 20 734 3889

Oliko se tämä..

Ehti mennä näköjään kolme vuotta tähänkin päivitykseen.Ja taas pahoittelen asiaa,auttaako se mitään.No ei tavallaan yhtään mitään,tai henkisesti voi alkaa ottaa otsasta:)

Ollu ihan hyviäkin juttuja,ja sitten kun istuu kirjoittaa..niin ei muista mitään.Yksikkö joka yrittää järjestää asioita,mikä on hartioitten välissä. On avallaa yli buukattu,tunnetaa myös sanalla tyhjiö...

Mutta on meillä ollu ihan kivaakin,meillä jonkun verran otetaa koulusta työharjoitteluun.Eli miksi niitä nyt sanotaan...työhön sopeutumis vai olkoon työharjoittelu. Kun ne vuoden on istunu  koulussa  opettelemassa. Niin onkohan ne vain virkannu lapasia..

Me ollaa kyllä päädytty siihen,että on ne virkannu lapasia. Meilla oli ennen Joulua kolme kaverusta etelämpää kun tuo Tallinna.

Ne oli ihan hyviä...ne laittoi aina tekstarin kun olivat kipeenä..ja se tuli aina maanantai aamuna tekstarilla....(Hei en pääse tänään tulemaan töihin tänään olen kipeä minulta lähti ääni sen takia viestin soittaisin mielummin tulen huomenna töihin jos tilanne paranee????)

Parasta oli se,kun yksi oli ollu viikon tai peräti kaksi...en muista tarkkaan. Sillä oli sitten Isoisä ja Isä ja itekin kipeä...

No tuosta saa päätellä,miksi emme ota enää työharjoitteluun..kun sitä teki kolme ukkoa.Niin annettii sitten yhdelle vielä mahdollisuus tulla Joulu kiireapulaiseksi..no tulihan kaveri Maanantaiksi töihin.Laitetettii terminaali työhön...ihan kun oli kiirusta.Mutta miten tässäkin sitten asiassa kävi.....vois sanoo tähänkin...Ollupa aika hiljasta,se Joulukin meni jo..

Joskus kun miettii selityksiä tarkkaan,tai rupee pohtimaan että mihinkä selitykseen upposi taas vastapuolelta.Niin pitää hetki vetää henkeä..tässä muistan kun meille tuli uusi auto. Merkkiä en viitsi sanoa...kun voi tulla sanomista.

Asia vähän vielä kesken meinaan...niin kun kävin hakemassa auton. Se ravisti aika paljon tietyssä nopudessa,ja annoimme palautetta.No sitä tutkittii vaähän aikaa,ja sitten sieltä soitettii yhtenä päivänä.

Ja annettii vastaus että jos sinne laitetaa semmoinen iskunvaimentaja hyttiin,niin se ei kuljettajalle enää tunnu ollenkaan selässä.....TÄ..jos ajaa autoa ja tulee Ratinkautta renkaiden ravistus... paraneeko ylimääräisellä hytin jousituksella.No ei parane,voidaa todeta.Ollaa nyt ooteltu vastausta,mitä meinaavat tehdä asialle...ollu sieltäkin aika hiljasta.

Paskaako tässä enempää selittää...näillä mennää ja sillä siisti:)

Lupaan taas päivittää tätä...mutta saas nähdä kuinka käy..palautetta voi antaa Ahvenanmaan postilokerolla.