Meille asiakas on aina tärkein. Kaikki palvelumme tähtäävät onnistumiseen ja erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen. Asiakkaamme pitävät meitä ratkaisukeskeisenä kuljetusyrityksenä, joten laajojen peruspalveluidemme lisäksi pyrimme aina ratkaisemaan asiakkaiden erityistarpeet nopeasti ja ammattitaidolla. Ole meihin rohkeasti yhteydessä ja ratkaisemme asian!

Kuljetusliike T. Laaksonen​

Kuljetus T Laaksosen tarina alkaa vuodesta 1997 kun Timo aloitti elintarvikejakelut pääkaupunkiseudulle yhdellä pakettiautolla. Toiminta käynnistyi vauhdikkaasti ja vuonna 1999 autoja, sekä kuljettajia oli jo useampia, jolloin tuli ajankohtaiseksi muuttaa toiminimi osakeyhtiöksi. Ensimmäiset omat kuorma-autot yhtiö hankki vuonna 2001 ja ajoneuvoyhdistelmät vuonna 2005. Samaan aikaan myös käynnistettiin ensimmäiset terminaalipalvelut Helsingissä.

Tänä päivänä perheyritys Kuljetus T Laaksonen palvelee asiakkaitaan nykyaikaisella 70- ajoneuvon kalustolla ja omalla terminaalivarastollaan Vantaalla lentokentän läheisyydessä. Koulutettu ja osaava henkilöstömme on kasvanut jo n. 120 hengen tiimiksi. 

Scroll to Top