Jakelupalvelut

Asiakaslähtöiset kuljetuspalvelu ratkaisut

Jakelukuljetusverkostomme tarjoaa Uudenmaan lisäksi koko Suomen ja Euroopan alueella kaikentyyppiset kuljetukset asiakkaidemme tarpeiden mukaan täsmällisesti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Henkilöstömme huolehtii kuljetusten suunnittelusta ja toteutuksesta, jotta tuotteet saapuvat perille oikeaan aikaan.

Lähettipalvelut Uudellamaalla

Olipa kyseessä kirje tai kuormalava – toimitamme lähetykset tarpeesi mukaan pikana tai sovitun aikataulun mukaisesti joko B2B-tarpeisiin tai asiakkaalle ensiluokkaisen asiakaspalvelun mukaisesti. Toimintavarmuutemme niin pakettikuljetusten kuin muidenkin toimitusten osalta on lähes 100%. Voit seurata lähetyksesi perille toimitusta LogiControl järjestelmämme avulla.

Jakelukuljetukset ympäri Suomen

Kuljetus T. Laaksosen jakelupalveluilla voit toimittaa kappaletavarat tai isommatkin lähetykset yritykseltä toiselle tai suoraan asiakkaalle. Asiakkaanamme varmistat myös oman asiakastyytyväisyytesi – toimitamme tuotteet aina asianmukaisesti kuljetettuna, oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Terminaalimme Vantaalla on strategisesti sijoitettu varmistaaksemme, että kuljetukset sujuvat jouhevasti ja kustannustehokkaasti kaikkialla.

Toimitukset Eurooppaan

Kustomoimme jakelupalveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ja jakeluverkostomme mahdollistaa toimitukset myös ympäri Eurooppaa. Terminaalimme Vantaalla on sijoitettu varmistaaksemme niin ikään kansainvälistenkin kuljetusten tehokkaan sujuvuuden.

Seuraa lähetyksen etenemistä sähköisesti​

Ajantasaisen seurannan ja sähköisten rahtikirjojen avulla saat entistä sujuvamman ja läpinäkyvämmän kokemuksen tilaamistasi kuljetuksista. LogiControl ei ainoastaan kerro missä tilauksesi ovat, vaan antaa myös mahdollisuuden nopeaan reagointiin reitin varrella tapahtuviin muutoksiin. Tämä tarkoittaa, että voimme yhdessä varmistaa, että tilauksesi saapuvat perille ajallaan, vaikka matkan varrella olisi odottamattomia haasteita.LogiControl mahdollistaa myös kuljetusdokumenttien, kuten rahtikirjojen ja tavaraluetteloiden sähköisen hallinnan ja toimituksen.
Scroll to Top