Kuljetus T Laaksonen panostaa myös ympäristön hyvinvointiin. Kuvassa työntekijä seisoo metsän laidalla muodostaen käsillään sydämen muodon.

Vastuullisuuden painopisteet

Tervetuloa tutustumaan toimintaperiaatteisiimme ja arvoihimme. Yrityksemme keskittyy asiakaslähtöiseen toimintaan, henkilöstön hyvinvointiin, ympäristövastuuseen ja jatkuvaan kehitykseen. Lue lisää siitä, miten nämä periaatteet ohjaavat päivittäistä toimintaamme ja palvelujemme tarjoamista.

Asiakaslähtöisyys kuljetusten moottorina

Asiakaslähtöinen toiminta

Joustavuus ja oikea-aikaisuus: Toimimme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ja toimitamme palvelumme oikea-aikaisesti. Toimintamme on joustavaa ja sopeudumme asiakkaidemme erityistoiveisiin.

Luotettavuus ja täsmällisyys: Asiakkaiden luottamuksen ylläpito on toimintamme edellytys.  

ISO 9001 sertifioitu: Laatujärjestelmämme varmistaa, että voimme jatkuvasti tarjota huippulaadukkaita palveluita ja säilyttää asiakkaidemme korkean tyytyväisyyden.

Hyvinvoiva henkilöstö

Yhteishenki: Tunnemme ylpeyttä siitä, että olemme perheyritys. Toimimme yhtenäisenä tiiminä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja tuemme toisiamme niin työssä kuin sen ulkopuolellakin.

Turvallisuus ja koulutus: Henkilöstömme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja tukea ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Ympäristön huomioiminen

Ympäristövastuu on toimintamme keskiössä. Huomioimme ekologisuuden sekä päivittäisessä toiminnassamme että investoinneissamme. Pyrimme jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksiamme ja tekemään kestäviä valintoja.

Jatkuvasti kehittyen

Laadun tavoittelu: Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja asiakaspalveluamme, jotta voimme taata asiakkaidemme tyytyväisyyden. Hyödynnämme moderneinta kuljetuskalustoa ja tietotekniikkaa varmistaaksemme palvelumme korkean laadun.

Henkilöstön kehittyminen: Kannustamme ja tuemme henkilöstömme jatkuvaa kehittymistä, mikä tekee meistä entistä vahvempia ja ammattitaitoisempia kumppaneita asiakkaillemme.

Lue lisää meistä täältä.

Scroll to Top