Terminaali

Terminaalipalvelut logistiikkaketjun tukena

Tarjoamme lentoaseman välittömässä läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien ääreltä sertifioitua (ISO 9001) ja valvottuja terminaali- ja varastointipalveluita.

Terminaalipalvelumme mahdollistaa asiakkaillemme kustannustehokkaan, nopean ja oikea-aikaisen jakelun. Yhdistämme terminaalipalvelussa useiden asiakkaidemme tavaravirrat tehokkaaseen runko- ja jakeluverkostoomme. Terminaalipalveluihin kuuluvat esimerkiksi tavaroiden vastaanotto, tarkastus, lajittelu, varastointi, lastaus ja purku.

Kysy lisää palvelukokonaisuudesta myyntipalvelustamme!

T. Laaksonen Terminaalipalvelut

  • Varastointitilaa 4500 m²
  • Väliaikainen tullivarasto
  • Terminaalikäsittelyt
  • Trukkien nostokyky jopa 8000 kg
  • Myyntipakkaukset
  • Tarrat ja tarroituspalvelut

Terminaalipalvelut jopa 8000 kg nostokyvyn voimin

Terminaalipalvelut ovat logistiikkaketjun selkäranka, ja niiden laadukas suorituskyky vaikuttaa suoraan koko ketjun tehokkuuteen ja asiakastyytyväisyyteen.

Terminaalikäsittelyt ovat ydinosaamistamme, ja voit luottaa siihen, että tavarasi käsitellään ammattitaidolla ja tehokkaasti. Kokeneet tiimimme varmistavat, että tavaroiden vastaanotto, tarkastus, lajittelu sekä lastaus ja purku sujuvat sujuvasti. Trukkiemme nostokyky on jopa 8000 kiloa, mikä tarkoittaa, että voimme käsitellä monenlaisia tuotteita ja tarjota monipuolisia ratkaisuja eri asiakastarpeisiin.

Varastointipalvelut

Tarjoamme laadukasta varastointitilaa, jota on saatavilla jopa 4500 neliömetrin verran. Tämä tila on ihanteellinen niin lyhytaikaiseen kuin pitkäaikaiseen varastointitarpeeseen. Käytössämme on myös väliaikainen tullivarasto, sekä teemme rahdin turvatarkastuksia.

Perinteisten lavapaikkojen lisäksi pystymme tarjoamaan muita räätälöityjä ratkaisuja esimerkiksi ylileveisiin tai -pitkiin tarpeisiin. Kysy lisää myyntipalvelustamme!       

Scroll to Top