Palvelut

Palvelut

Kuljetusliike T. Laaksonen tarjoaa monipuolisia logistiikkapalveluita eri tarpeisiin.

Yrityksen varastointipalvelut ovat mukautuva ratkaisu asiakkaidemme lyhytaikaisiin ja pitkäaikaisiin säilytystarpeisiin. Terminaalipalveluiden avulla yritys huolehtii kuljetusten lastauksesta ja purkamisesta. Lääkekuljetukset ovat erityisosaamistamme, ja ne suoritetaan turvallisesti ja aikataulussa. Jakelukuljetukset puolestaan takaavat nopean ja luotettavan toimituksen perille asti. Runkolinjakuljetuksissa käytämme tehokkaita kuljetusratkaisuja vakioreiteillä, jotka mahdollistavat nopean ja taloudellisen tavaroiden siirron eri paikkojen välillä. Kaikki palvelumme ovat asiakaslähtöisiä ja suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaidemme tarpeisiin.

Yrityksessämme on käytössä nykyaikainen kalusto ja huolehdimme aina kuljetusten turvallisuudesta ja luotettavuudesta.

Varastointipalvelut

Tarjoamme monipuolisia varastointipalveluita pääkaupunkiseudulla erilaisiin tarpeisiin. Varastotilamme ovat hyvin varusteltuja ja voit valita tarpeesi mukaisesti lyhyen tai pitkäaikaisen säilytyksen.

Terminaalipalvelut

Kuljetusliike T. Laaksosen terminaalipalveluihin kuuluvat esimerkiksi tavaroiden vastaanotto, tarkastus, lajittelu, varastointi, lastaus ja purku.

Lääkekuljetukset

T.Laaksonen hoitaa myös erityisten edellytysten vaatimia lääkekuljetuksia. Lääkekuljetuspalvelut ovat suunniteltu vastaamaan lääkkeiden kuljetuksen erityisvaatimuksiin, kuten lämpötiloihin. Valitsemalla Kuljetuspalvelu T.Laaksosen kumppaniksesi varmistat, että lääkkeet saapuvat määränpäähänsä turvallisesti ja oikea-aikaisesti.

Lentorahtipalvelut

Lentorahtiterminaalimme modernin läpivalaisulaitteiston ja koulutetun, sekä sertifioidun henkilöstön avulla tarjoamme nopeaa ja joustavaa turvatarkastuspalvelua lentorahtikuljetuksiin.

Kuljetusliike T.Laaksonen

Jakelukuljetukset

Jakelupalvelumme on kustannustehokas tapa kuljettaa suoraan asiakkaille tai tuotantoverkoston seuraavaan vaiheeseen. Henkilöstömme huolehtii kuljetusten suunnittelusta ja toteutuksesta, jotta tuotteet saapuvat perille oikeaan aikaan.

Runkolinjakuljetukset

Runkolinjamme kulkee päivittäin Helsinki-Turku, Helsinki-Tampere ja Helsinki-Lahti välillä. Runkolinjat ajavat kaikkina arkipäivinä ja kyytiin mahtuu suuremmatkin toimitukset.

T.Laaksosen rekka ajaa kantatietä
Scroll to Top
Tilaa Express kuljetus